Törmäsi autolla kivitolppaan – huumepikatesti positiivinen

0

Uudessakaupungissa paikkakuntalainen vuonna 1965 syntynyt mies törmäsi henkilöautolla tien oikealla puolella olevaan kivitolppaan. Törmäys tapahtui keskiviikkona iltakuudelta Sahantien ja Aisatien risteyksessä.

Auto jäi ajoradalle tolppaan kiinni. Mies ei loukkaantunut.

Poliisin tultua paikalle mies puhalsi alkometriin 0,94 promillea, ja hänelle tehty huumausainepikatesti oli positiivinen kannabikselle ja opiaateille.

Mies on jo aikaisemmin määrätty ajokieltoon. Häntä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta ilman vaadittavaa ajo-oikeutta ajokiellon aikana, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Miehen käyttämä auto oli katsastamaton, siinä oli nastarenkaat ja ajoneuvovero maksamatta.