Laitilan talousjohtajaksi 13 hakijaa

0

Laitilassa avoinna olevaan talousjohtajan virkaan hakenut määräaikaan mennessä 13 hakijaa. Virkaa ovat hakeneet KTT Katja Maria Aalto Eurajoelta, DI Tiina Friman Laitilasta, HTM Hilkka Hakala Ruovedeltä, OTK Harri Hiitiö Eurajoelta, HTM Niklas Hällberg Vaasasta, KTM Joonas Keskiaho Haminasta, tradenomi Raino Laakso Salosta, KTM Harri Mokkala Liedosta, KTM Sami Nummela Kaarinasta, tradenomi Sirpa Romppainen Paraisilta, KTM Marja Tuohimaa Turusta, KTM Nils Erik Willberg Jyväskylästä ja KTM Lauri Ämmälä Raumalta.
– Talousjohtajan valinta etenee niin, että hakijoiden joukosta 4–5 ehdokasta valitaan haastatteluun. Ennen lopullista valintaa osa haastattelussa olleista etenee vielä soveltuvuusarviointiin, Laitilan vt. kaupunginkamreeri Heli Kiertokari-Laitinen kertoo.

Tällä hetkellä talousjohtajan tehtäviä hoitaa pitkän uran Laitilan kaupunginkamreerina tehnyt Matti Uotinen, joka jäi virasta eläkkeelle keväällä 2014. Uotinen lupautui palaamaan entiseen työhönsä parin kuukauden ajaksi, kun hänen seuraajakseen reilut pari vuotta sitten valittu Sari Laine irtisanoutui elokuussa. Laine aloitti 1. syyskuuta Karkkilan talousjohtajana.
Kun kamreerin virka tuli Laitilassa avoimeksi, päätti kaupunginhallitus muuttaa vanhahtavana pitämänsä kamreeri-nimikkeen talousjohtajan nimikkeeksi.