Polkupyöräilijä loukkaantui kolarissa

1

Maanantai-iltana auto ja polkupyöräilijä kolaroivat Sytkorventiellä Laitilassa.

Henkilöautoa kuljettanut naantalilaismies ajoi Sytkorventietä Ammenkoskentien suunnasta, kun Tanhuantien risteyksen jälkeen polkupyöräilijä oli keskellä ajorataa. Pyöräilijä törmäsi auton vasempaan etukulmaan.

Polkupyörällä liikkeellä ollut nuori laitilalaistyttö loukkaantui ja hänet kuljetettiin sairaalaan tarkistettavaksi. Autoon tuli vaurioita.

Autoa kuljettanut mies kertoi auringon häikäisseen niin, ettei hän nähnyt kunnolla pyöräilijää.

Tien vieressä kulkee kevyenliikenteen väylä.

1 KOMMENTTI

  1. Tyttö lähti Tanhuantieltä pyörällä, kulki tien oikeaa reunaa ja lähti ylittämään autotietä päästäkseen nimenomaan juurikin tuolle kevyeenliikenteen väylälle. Auto törmäsi pyörään eikä toisinpäin. Auto osui pyörän takarenkaaseen, jonka seurauksena tyttö lensi ja kieri melkeen 3 m ojaan. Kypärä ja pyörä palasina. Hieman faktat pielessä.

Kommenttien lisääminen on estetty.