Rattijuoppo kaahasi poliisia pakoon – ajoi lopulta ojaan

0

Poliisi sai maanantain ja tiistain välisenä yönä ilmoituksen mahdollisesta Laitilassa liikkuvasta rattijuoposta. Epäilty tavoitettiin Garpintien risteyksessä. Kun poliisi näytti pysäytysvaloja, auto lähti pakenemaan kovalla nopeudella kohti Uuttakaupunkia. Partio kadotti näköyhteyden autoon, sillä se sammutti valot ja jatkoi pakoaan.

Myöhemmin poliisi sai ilmoituksen, että kyseinen auto oli ajanut tieltä ulos Vehmaalla ja kuljettaja jäänyt autoon puristuksiin. Partion tullessa paikalle kuljettaja oli edelleen autossa. Hänelle tehty puhalluskoe antoi tuloksen 1,29 promillea.

Miehellä oli kyydissään kaksi matkustajaa.

Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta ilman vaadittavaa ajo-oikeutta.