TS: Kasitie poikki Laitilassa ulosajon vuoksi – nuorehko nainen nukahti rattiin

0

Kuva: Hätäkeskuslaitos

Nuorehko naiskuljettaja loukkaantui henkilöauton ulosajossa kasitiellä Laitilassa kahdeksan aikaan perjantaiaamuna. Pelastus- ja raivaustyöt sulkevat toisen kaistan onnettomuuspaikalla Nästin ja Krouvinummen tienhaaran välillä, kertoo Turun Sanomat.

Päivystävän palopäällikön Mika Lankisen mukaan onnettomuus johtui ilmeisesti kuljettajan nukahtamisesta. Lankisen mukaan uhri jäi puristuksiin autoonsa ja pelastuslaitos joutui hänet irrottamaan. Puoli yhdeksältä pelastustyöt olivat vielä kesken ja kuljettajan vammoista ei vielä ollut tarkempia tietoja. Lankisen mukaan uhri oli kuitenkin tajuissaan.

Lankisen mukaan auto oli suistunut tieltä kovalla nopeudella. Henkilöauto romuttui lunastuskuntoon. Kuljettaja oli autossa yksin.

Pelastus- ja raivaustöiden arvioidaan kestävän paikalla noin puoli kymmeneen asti, kertoo Turun Sanomat.