Asfaltointia Koveron ja Laitilan välillä

0

Päällystystyöt käynnistyvät tänään. Ensimmäisinä kohteina päällystetään valtatietä 8 Koveron ja Laitilan välillä sekä maantietä 204 Paattisten kohdalla.
Kasitien päällystystyöt käynnistyvät kello 12 ja tietä päällystetään noin kahden kilometrin matkalta. Työt kestävät kaksi päivää. Tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen.
– Paikalla on liikenteenohjaus. Töitä tehdään päivä- ja ilta-aikaan. Tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin, Ely-keskus tiedottaa.
Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen.
– Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.
Kaikki kesän päällystyskohteet sekä lisää tietoa teiden päällystämisestä löytyy päällystystyöt 2017 -sivulta.