Gretan puutarhakonsertti vastaanottokeskuksen asukkaille

0

Kosk ja misä?
Keskiviikkona 5. heinäkuuta Gretan puutarhassa
Mitä siäl tapahrus?
Gretan puutarhassa vietettiin leppoisaa pihakonserttia. Laitilan pelimannit soittivat suomalaista musiikkia ja Greta tarjosi virvokkeita. Tarjolla oli mehua, limsaa, teetä sekä Gretan leipomia, vastaanottokeskuksessa tehtyjä ja Sonkkilan leipomon Helenan lahjoittamia leivonnaisia. Melko kylmä, mutta aurinkoinen ilta kului musiikkia kuunnellen ja vapaamuotoisesta yhdessäolosta nauttien.
Kuka siäl ol?
Greta oli kutsunut paikalle vastaanottokeskuksen asukkaat, joista lähes kaikki saapuivat, ja omia ystäviään.
Kummost ol?
Kaikki paikalle tulleet vieraat olivat iloisia ja viihtyivät hyvin musiikista ja tarjoilusta nauttien. Vaikka ilta oli kylmä, tunnelma oli lämmin.
Mitä jäi miälehe?
Päällimmäisenä Gretalle jäi mieleen kiitollisuus paikalle tulleita kohtaan. Tämän tilaisuuden myötä hän haluaa kiittää lämpimästi vastaanottokeskuksen asukkaita lähes kahden vuoden rinnakkainelosta ja ystävyydestä. Tilaisuuden järjestelyistä Greta kiittää Laitilan pelimanneja ja Sonkkilan leipomon Helenaa.
Kuka kirjott?
Mirva Salonen

Pihakonsertissa viihtyi maahanmuuttajien lisäksi Gretan ystäviä. Kuvassa Kirsti Kallio.
Mirva Salonen (vas.) ja Greta Jokinen pihankonsertin tunnelmissa.