Huumekuski jäi kiinni, kolhija ei

0

Huumekuski kiinni Laitilassa

Torstaina 17. elokuuta kello yhdeksän jälkeen illalla Laitilassa poliisipartio otti huoltoaseman pihalta kiinni miehen, joka oli liikkeellä anastetulla moottoripyörällä. Mies antoi huumausaineen pikatestissä positiivisen tuloksen amfetamiinin osalta ja häneltä löytyi vähäinen määrä huumausainetta eikä hänellä ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta.

Autoa kolhittiin Pyhärannassa

Sunnuntaina 20. elokuuta noin kello 14.15 pysäköityä henkilöautoa kolhittiin Vanhalla Turuntiellä Pyhärannassa. Auton vasemman kyljen etuosaan on ilmeisesti törmätty toisella ajoneuvolla. Tekijä oli poistunut paikalta ilmoittamatta asiasta.