Koko kansan pikkujouluissa esiintyy Lauri Tähkä

0
Jyrki Vuoriaho, Kari Huunonen, Jani Salmela ja Ilkka Simola kehuvat kaikki kilvan Finnlamex-hallia. Yksi hyvä puoli on se, että sade ei siellä järjestettäviä tapahtumia haittaa, toisin kuin kuvan ottoa.

Finnlamex-halliin tuodaan Laitilassa uusi tapahtumakonsepti

– Meiltä on paljon kyselty pikkujoulutapahtumaa. Kun tämä halli valmistui, tulin oikeastaan heti paikkaa katsomaan, ja tämähän on ihanteellinen, toteaa muun muassa Karjuteltan ja -rockin takaa löytyvän South Festivals Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jyrki Vuoriaho.

Finnlamex-halli -nimeä kantavassa, joulukuussa 2016 avatussa monitoimihallissa järjestetään lauantaina 9. joulukuuta pikkujoulutapahtuma. Illan pääesiintyjäksi on varmistunut Lauri Tähkä. Ohjelmassa on lisäksi bilebändejä, ja esimerkiksi yritykset tai kaveriporukat voivat myös hankkia tapahtumaan illalliskortin, jolloin ennen illan tapahtumaa pääsee ruokailemaan. Liput tulevat myyntiin syyskuun alkupuolella.

– Tuhat ihmistä olisi tarkoitus saada mukaan. Jos tapahtuma menee hyvin, tästä tehdään perinne, lupaa Vuoriaho.

Lupaavalta näyttää jo nyt.

– Illallispaikkoja on 400, ja yritykset ovat varanneet niistä jo yli puolet. Kannattaa siis olla ajoissa liikkeellä, Vuoriaho vinkkaa.

Finnlamex-hallista tuntuu tosiaan olevan moneksi.

– Tämä ei tosiaan ole vain urheilu- tai liikuntahalli, vaan nimenomaan monitoimihalli, painottaa Laitilan kaupungin liikuntasihteeri Ilkka Simola.

Alusta saakka oli selvää, että hallia ei haluttu pelkkään urheilu- ja liikuntakäyttöön.

– Seiniin on asennettu akustiikkalevyjä sitä ajatellen, ja meiltä löytyy myös paloista rakennettava lava, joka voi suurimmillaan olla 48 neliömetriä, Simola kertoo.

Pikkujoulutapahtumalta hän odottaa paljon.

– Se on ensimmäinen megaluokan tapahtuma täällä, hän selittää.

 

Lue lisää 29.8.2017 lehdestä