Vaarallista huumetta liikkeellä

0
Viime viikonlopun aikana Raumalla on tullut ilmi huumausaineen käyttötapauksia, jotka olisivat hoitamattomina todennäköisesti päätyneet henkilöiden kuolemaan. Kyseiset henkilöt ovat kertoneet käyttäneensä valkoista jauhemaista huumausainetta, jonka on kerrottu olevan amfetamiinia, mutta sen todellisesta sisällöstä ei ole tietoa.
Käytön seurauksena henkilöille on aiheutunut pahoinvointia, hikisyyttä, sekavuutta ja uneliaisuutta. Oireet ovat johtuneet kyseisen aineen aiheuttamasta poikkeavan voimakkaasta ja pitkäkestoisesta verensokerin laskusta, joka vaatii välitöntä sairaalahoitoa.
Poliisi tiedottaa asiasta, koska kyseistä hengenvaarallista ainetta epäillään olevan edelleen liikkeellä ja mahdollisten käyttäjien tulisi edellä mainittujen oireiden ilmaannuttua hakeutua välittömästi hoitoon.