Kysely Uudenkaupungin entisille nuorille

0
Torinparkki 1980-luvun puolivälissä.

Uudenkaupungin museon vuoden 2018 päänäyttely käsittelee nuorisoa. Näyttelyn pääteemana on erityisesti nuorison näkyminen Uudenkaupungin kaupunkikuvassa eri aikoina.
Museo on julkaissut lyhyen kyselyn, jonka tavoitteena on kerätä tietoa entisiltä uusikaupunkilaisilta nuorilta. Uudessakaupungissa nuoruuttaan viettäneiden toivotaan muistelevan siis omia nuoruuden vuosiaan (n. 13-18-vuotiaana) tai kertovan vaikkapa vanhemmilta kuultuja tarinoita heidän nuoruudesta. Kyselyllä kartoitetaan nuorten elämän piirteitä Uudessakaupungissa 1950-1990-luvuilla.
Museolta toivotaan, että kaupunkilaiset vastaavat kyselyyn aktiivisesti ja osallistuvat näin nuorison historiasta kertovan näyttelyn tekemiseen. Jatkossa tietoa tullaan keräämään myös sosiaalisessa mediassa sekä museolla järjestettävässä muisteluillassa.
Kysely löytyy museon nettisivulta osoitteessa www.uudenkaupunginmuseo.fi. Näyttely avataan Walhbergin museotalossa huhtikuussa 2018.

 

Uusikaupunkilaisia nuoria torilla 1970-luvulla.

 

 

Lue lisää x.x.xxxx lehdestä