Presidenttiparin lapsen nimestä voi lyödä vetoa – listalla Donald ja Vladimir

0
Vedonlyöntitoimisto päätti hyötyä Suomen presidenttiparin odotuksesta täysille. Ensin se lanseerasi vedon, jossa voi veikata tulevan lapsen sukupuolta. Uusin veto koskee lapsen nimeä.
Nimilistalta löytyy mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Peluri voi veikata tulevan lapsen nimeksi esimerkiksi Donaldia tai Vladimiria.
Tärppejä kertoimenlaskijat ovat etsineet pariskunnan suvusta. Veikkauslistalta löytyvät muun muassa Sauli Niinistön vanhemmat Hilkka ja Väinö, samoin Jenni Haukion äiti ja isä eli Ritva ja Teuvo.
– Yksi mielenkiintoinen, aika hyvin presidenttiparille sopiva vaihtoehto voisi olla Toivo, sillä Jenni Haukion isoisä Toivo Haukio oli pitkän linjan kokoomusaktiivi ja jopa valitsijamiehenä presidentinvaaleissa 1960-luvulla, iGaming-asiantuntija Juha Kvist vedonlyöntiyhtiö Betssonilta toteaa.
– Aikamoista arvailua kertoimenlaskijoiden työ tietysti on tällaisessa veikkauksessa, myöntää Kvist yhtiön tiedotteessa.
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja puolisonsa Jenni Haukio saavat perheenlisäystä helmikuussa, pian presidentinvaalien ensimmäisen kierroksen jälkeen.
Listalla ovat toki myös presidenttipariskunnan toiset nimet eli Väinämö ja Elina – samoin kaikki Suomen entisten presidenttien etunimet.
Mikäli veikkaaja on asettanut rahansa pojan nimelle, mutta presidenttiparille syntyy tyttö – tai toisin päin – panokset palautetaan eri sukupuolen nimiä veikanneille.
Lapsen sukupuolta veikattaessa pikkuisena ennakkosuosikkina vedonlyönnissä on poika kertoimella 1,95. Poikia syntyy tilastollisesti aavistuksen enemmän kuin tyttöjä. Tyttövauva antaisi rahat veikkaajille takaisin 2,02-kertaisesti.
Betsson Group on pohjoismainen Internet-rahapelisivusto.