Viime viikonloppuna yli 50 rattijuoppoa

0

Lounais-Suomen poliisi on lisäsi rattijuopumusten valvontaa viime viikonlopuksi. Valvonnan lisäys johtui pikkujoulukauden alkamisesta.
Perjantaista sunnuntaihin kestäneen tehostetun valvonnan aikana poliisi paljasti 53 rattijuopumusta. Kiinni otettujen määrä oli huomattavasti suurempi kuin esimerkiksi edellisenä viikonloppuna, jolloin poliisi otti kiinni 28 rattijuopumuksesta epäiltyä.
Viisi epäillyistä oli käyttänyt huumeita, muihin tapauksiin liittyi alkoholi. Kahdeksalla epäillyistä ei ollut ajokorttia. Neljää epäillään lisäksi törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta rattijuopumuksen lisäksi.
Eniten rattijuoppoja paljastui Turussa ja Porissa, mutta poliisi valvoi myös pienemmillä paikkakunnilla. Tapahtumapaikoiksi kirjattiin poliisilaitoksen alueella yhteensä 20 kaupunkia tai kuntaa.