Raskas tykkylumi aiheuttaa sähkökatkoja Hinnerjoella ja Laitilassa

0

Raskas tykkylumi aiheuttaa sähkökatkoja Hinnerjoella ja Laitilassa. VSV:n mukaan sähköttömiä alueita on Hinnerjoen lisäksi Laitilassa Kaivolassa, Karinkulmassa, Kodjala-Viikaisissa, Kovio-Tulejärven alueilla.

Kello 14 sähköttömiä talouksia oli VSV:n häiriökartan mukaan 360. Puolen päivään aikaan ilman sähköä oli reilusti yli tuhat asiakasta.

Vakka-Suomen Voiman mukaan alueella on kymmenen työryhmää liikkeellä puhdistaen linjoja ja linjojen päällä makaavia, lumesta painuneita oksia ja puita.

 

Sähkökatkoja on myös muualla Varsinais-Suomessa. Carunan verkkoalueella sähköttömiä talouksia oli puoli kahden aikaan iltapäivällä yli 3 000. Eniten sähköttömiä talouksia oli Maskussa ja Mynämäessä. Maskussa ilman sähköä oli lähes tuhat ja Mynämäessä lähes 900.