Laitilan nuoret valitsisivat Niinistön toiselle kaudelle

0
Laitilan lukion oppilaskunta järjesti nuorisovaalit Laitilassa. Kuva: Erika Lahtonen

Laitilan nuorten valinta Suomen seuraavaksi presidentiksi olisi toiselle kaudelleen pyrkivä Sauli Niinistö. Hän sai leijonaosan nuorten antamista äänistä.
Niinistöä äänesti 246 nuorta. Toiseksi eniten ääniä sai Paavo Väyrynen, joka sai 19 ääntä. Pekka Haavisto ei jäänyt kauas Väyrysen taakse 17 äänellään. Niukasti neljänneksi tuli Laura Huhtasaari 15 äänellä, viidenneksi Matti Vanhanen 10 äänellä ja kuudenneksi Nils Torvalds 8 äänellä. Tuula Haatainen sai 6 ääntä ja Merja Kyllönen jäi kokonaan vaille ääniä.
Laitilan lukion oppilaskunnan järjestämissä nuorisovaaleissa äänesti Laitilassa kaikkiaan 346 nuorta. Äänistä hyväksyttiin 321 ja hylättiin 22. Vaaleissa saivat äänestää kaikki alaikäiset nuoret eli 13–17-vuotiaat.