Pyhärannan vesivuoto rajattiin Hirslahteen

0

Pyhärannan vesihuoltolaitos sai todennäköisesti tiistain vastaisena yönä rajattua vesivuodon vuotokohdan Hirslahteen.

Vesivuoto havaittiin tammikuun 19. päivä, eikä vuotokohtaa ole vielä löydetty. Vuoto on pieni, noin 2,5 kuutiota tunnissa. Vesivuodon pieni koko viittaisi kiinteistön vesimittarin rikkoutumiseen, mutta verkostovuodon vaihtoehtoa ei voi sulkea pois.

Vesihuoltolaitos sulki vedenjakelun tiistain vastaisena yönä kello 00-04 välisenä aikana. Vuotokohdan etsintä on jatkunut myös tiistaina päivällä.

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä vesihuoltolaitos jatkaa vesipiirien sulkemista. Tämä tarkoittaa lyhyitä vesikatkoja sekä paineenvaihteluja vesiverkostossa. Veden käyttäjille tämä voi näkyä veden sameutena, johon auttaa veden juoksuttaminen.

Vesihuoltolaitos pyytää edelleen asiakkaitaan tarkistamaan tyhjillään olevia kiinteistöjä vuodon paikantamiseksi.