Kolme voimanoston EM-pronssia Laitilaan

0
Veteraanivoimanostaja Markku Koivukari voitti pronssia kyykyssä, maastavedossa ja yhteistuloksessa viime viikolla Ruotsin Helsingborissa käydyissä EM-kisoissa. Kuva: Hanna Hyttinen

Laitilalainen Markku Koivukari sai viime viikon tiistaina Ruotsin Helsingborgissa käydyistä klassisen voimanoston euroopanmestaruuskisoista kotiintuomisiksi kolme EM-pronssia. Koivukari sai 93 kiloisten sarjassa mitalin kyykystä, maastavedosta ja yhteistuloksesta.

Kyykkytulos oli 185 kiloa, joka Koivukarin mukaan sivusi hänen omaa ennätystään. Penkkipunnerrustulos oli 97,5 kiloa, joka riitti lajikohtaisissa tuloksissa seitsemänteen sijaan. Maastavedossa hän nosti 220 kiloa, mikä varmisti hänelle sekä lajikohtaisen pronssin että mitalin yhteistuloksesta.

 

Lue lisää 13.3.2018 lehdestä