Yhteisvastuupottia kerrytetään erilaisilla tempauksilla

0
Laitilan seurakunta järjesti maanantaina pop up -kahvilan, joka päättyi siihen, että kahvilassa käyneiden kesken järjestettiin arpajaiset. Kuva: Hanna Hyttinen

Kadulle päin Laitilan kirkkoherranviraston väistötilat Sahenkulmassa näyttävät ihan tavalliselta. Ainoastaan ständi, jossa on kiinni ilmapalloja, vihjaavat jostain muusta. Kun oven avaa, ilmoille kajahtaa sooloversio Viis papeista -yhtyeen Haudankaivajan bluesista.

Maanantaina Laitilan seurakunta järjesti pop up -kahvilan Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Tarjolla oli munkkeja, kahvia, arpajaiset ja erilaista ohjelmaa. Päivän aikana kahvilassa piipahti noin 30 kävijää.

 

Tempausviikko piti sisällään muun muassa sunnuntaisen Kirkon soppa -lounaan ja kuorojen yhteiskonsertin. Lisäksi papit jalkautuivat torstaina kauppoihin ja kahviloihin lippaiden kanssa. Mukanaan heillä oli myös 80 ruusua, jotka myytiin naistenpäivän kunniaksi. Tuotto meni yhteisvastuukeräykseen.

Tempaukset eivät pääty tähän viikkoon. Huhtikuussa on tiedossa iltamat, joissa järjestetään Arkienkelit-huutokauppa.

 

Lue lisää 9.3.2018 lehdestä