Asepalveluksessa vammautuneille ryhmäkuntoutusta

0
Aarre Arrajoki (vas.) ja Mikko Vaittinen (oik.) osallistuvat kuntoutukseen. Laitilan Terveyskodin toimitusjohtaja Eero Kuisma on ollut pilottijakson vauhdittajana. Kuva: Hanna Hyttinen

Laitilan Terveyskodissa alkoi viime viikon keskiviikkona varusmiespalveluksessa vammautuneiden ryhmäkuntoutuksen pilottijakso. Jakso kestää 10 päivää ja siihen osallistuu neljä asepalveluksessa vammautunutta.
Pilottijakson järjestää ja kustantaa Laitilan Terveyskoti.

– Rauhanturvaajien kuntoutuspilottijakso oli menestys ja siitä innostuneena Valtiokonttorin edustajat, jotka olivat täällä tarkastuskäynnillä ehdottivat yhteistyön syventämistä Asevelvollisina Vammautuneiden Tuki -yhdistyksen kanssa, Laitilan Terveyskodin johtaja Eero Kuisma kertoo pilottijakson synnystä.

 

Lue lisää 10.4.2018 lehdestä