Valmet Automotive hakee 500 autonrakentajaa

0

Autotehtaalle tarvitaan koko ajan uutta henkilöstöä, vaikka tehtaalla on myös paljon robotteja. Valtaosa roboteista on käytössä autotehtaan hitsaamossa. Kuva: Valmet Automotive.

Valmet Automotive aloittaa tänään rekrytointikampanjan, jolla haetaan 500 uutta autonrakentajaa. Uutta henkilöstöä tarvitaan sekä Mercedes-Benzin GLC-katumaasturin että uuden A-sarjan tuotantoon Uudenkaupungin autotehtaalle.

Hakijoiden haastattelut ja valinnat aloitetaan välittömästi.

Kampanja on osa Valmet Automotiven tämän vuoden rekrytointeja, joilla haetaan autotehtaan eri tehtäviin kaikkiaan 1 000 henkilöä. Nyt käynnistyneellä kampanjalla haetaan autonrakentajia hitsaamon, maalaamon, kokoonpanon sekä sisäisen logistiikan tehtäviin. Valmet Automotive kouluttaa itse henkilöstönsä kaikkiin tehtäviin.

 

Uudessakaupungin autotehdas on kasvanut viime vuosien aikana Suomen suurimmaksi tehtaaksi, jossa työskentelee tällä hetkellä yli 4 000 osaajaa. Alkuvuoden aikana käynnistyneet esimiesten ja asiantuntijoiden rekrytoinnit jatkuvat edelleen autonrakentajakampanjan aikana.

 

Kampanjan aikana Valmet Automotive osallistuu aktiivisesti rekrytointimessuille sekä muihin tapahtumiin. Yritys on mukana esimerkiksi keskiviikkona Turussa Rekryexpossa. Tapahtuman järjestelyissä on mukana myös Laitilan Sanomat ja TS-Yhtymän muut lehdet.

Autotehdas lähtee Suomi-kiertueelle jälleen huhti-toukokuun vaihteessa.