30. Vuoden kukko haussa – Vielä ehtii äänestämään

1
Vuoden Kukko 2017 -tunnustuksen jaossa nähtiin yllätys, kun kukkoja kuoriutuikin kaksi: Marjo Raiskinmäki ja Petra Vuorio.

Laitilan Sanomien ja Munamarkkinat ry:n Vuoden kukko -äänestyksessä valitaan tänä vuonna kaikkien aikojen 30. Vuoden kukko. Yleisöäänestyksessä ei tänä vuonna ole etukäteen asetettuja ehdokkaita.

Vuoden Kukoksi voi äänestää henkilöä, joka ansaitsee tunnustuksen positiivisesta toiminnasta Laitilan, laitilalaisten ja lähiyhteisön hyväksi. Viime vuonna valituiksi tulivat vapaaehtoistyötä erityisesti ikäihmisten parissa tekevät Marjo Raiskinmäki ja Petra Vuorio.

Munamarkkinoiden esiintyjälistalla on tänä vuonna ainakin yksi Vuoden Kukko. Hän on Neon 2-yhtyeen Rami Alanko, joka valittiin Kukoksi vuonna 1993. Alanko ja Neon 2 tekevät paluun keikkalavoille tänä kesänä, ja Munamarkkinoilla kaksikko nähdään Karjuteltassa perjantaina.

Äänestää voi Laitilan Sanomien nettisivuilla tästä . Painetussa lehdessä olevan äänestyskupongin (sivu 15) voi palauttaa myös K-Supermarketiin, S-Markettiin tai Saleen. Viimeinen äänestyspäivä on ensi tiistaina 12.6.

 

 

Lue lisää 12.6.2018 lehdestä

1 KOMMENTTI

Kommenttien lisääminen on estetty.