Ihoden päiväkotihanke vastatuulessa

0
Mediset Hoivarakentajat Oy on rakentamassa Ihodeen päiväkotirakennusta, johon piti tulla yksityinen päiväkoti.

Pyhärantaan rakennetaan parhaillaan päiväkotirakennusta, jossa piti syksyllä aloittaa yksityinen päiväkoti. Päiväkotitoiminnan tuottajaksi tulossa ollut Pilke Päiväkodit Oy on kuitenkin vetäytynyt hankkeesta viime viikolla.
Yksityisen toimijan poisjääminen pakottaa kunnan miettimään Ihoden varhaiskasvatuksen järjestämistä uudelleen.
– Asia on tällä hetkellä hyvin keskeneräinen ja hallitus jatkaa sen käsittelyä seuraavassa kokouksessa, vt. kunnanjohtaja Katja Törrönen kertoo.
Pyhärannassa puntaroidaan erilaisia vaihtoehtoja. Kuten sitä, aloittaako kunta itse päiväkotitoiminnan Mediset Hoivarakentajien rakentamassa päiväkotirakennuksessa, kunnostetaanko Päiväkoti Satakielen tilat vai hankitaanko Ihodeen siirrettävä päiväkoti. Kunnanhallitus kävi asiasta keskustelua maanantaina, mutta asian käsittely siirtyi seuraavaan kokoukseen.

 

Lue lisää 29.6.2018 lehdestä