Olaf Bongwald Valmet Automotiven toimitusjohtajaksi

0

Autotehtaalle tarvitaan koko ajan uutta henkilöstöä, vaikka tehtaalla on myös paljon robotteja. Valtaosa roboteista on käytössä autotehtaan hitsaamossa. Kuva: Valmet Automotive.Valmet Automotiven hallitus on nimittänyt Olaf Bongwaldin, 51, Valmet Automotiven toimitusjohtajaksi 15. heinäkuuta alkaen. Olaf Bongwaldin toimipaikka on Bad Friedrichshall Saksassa, mikä mahdollistaa tiiviin yhteydenpidon yrityksen tärkeimpiin asiakkaisiin ja aktiivisen osallistumisen liiketoiminnan kehittämiseen Keski-Euroopassa. Bongwald tulee luonnollisesti myös viettämään aikaansa Uudenkaupungin tehtaalla.
Olaf Bongwald siirtyy Valmet Automotiveen American Axle –yhtiöstä, jossa hän on toiminut Euroopan toimintojen johtajana. Aiemmin hän työskenteli 17 vuoden ajan useiden liiketoimintayksiköiden johtotehtävissä Magnalla, viimeksi vastaten Magna Electronics –yksiköstä maailmanlaajuisesti sekä toimien Magna Powertrain –yksikön johtoryhmässä.
– Nimitys heijastaa Valmet Automotiven uutta strategiaa, jonka myötä yritys laajentaa toimintaansa sähköisten ajoneuvojen voimalinjojen suunnitteluun ja akkujärjestelmien toimittamiseen sekä kasvaa Keski-Euroopassa. Olaf tuo yritykseemme lähes 20 vuotta johtamiskokemusta yhdeltä maailman johtavalta autoteollisuuden palveluntarjoajalta. Hän sopii erinomaisesti Valmet Automotiven yrityskulttuuriin, mikä on meille yhtä tärkeää kuin hänen valtava asiantuntemuksensa, toteaa Valmet Automotiven hallituksen puheenjohtaja Jarkko Sairanen.

Olaf Bongwald

Lue lisää 8.6.2018 lehdestä