Pesäpallon alueleiri avattiin

0

Laitilaan viikonlopuksi vilskettä tuonut pesäpallon alueleiri avattiin aamulla kymmeneltä. Varsinais-Suomen, Hämeen ja Etelän pesisseurojen yhteinen pesäpalloleiri G–D-junioreille toi Laitilaan noin 1200 pesäpallon ystävää.

Leiriläiset toivotti tervetulleeksi leirin suojelija, kunnanvaltuuston puheenjohtaja Seppo Lehtola. Hän esitteli leiriläisille Laitilaa ja kehui paikkakunnan monipuolisia liikuntamahdollisuuksia.

– Pesäpallo kuuluu Laitilan Jyskeen vahvoihin lajeihin, jolla on pitkät perinteet ja vahva lajikulttuuri paikkakunnalla. Jyskeen rutinoitunut leiriorganisaatio takaa sen, että leirin järjestelyt ovat osaavissa käsissä ja tapahtumasta tulee varmasti hyvä ja onnistunut.

Hän toivoi, että Laitilan alueleiristä tulee iloinen ja positiivinen tapahtuma, jonka jälkeen jokainen joukkue voi huomata olevansa taas yhdessä hieman parempi. 

Lue lisää 12.6.2018 lehdestä