Laitilalainen olut maistuu lahden takana – Kukko Helles on Ruotsin myydyin pienpanimo-olut

0

Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan Kukko Helles-olut on viimeisimpien tilastojen mukaan Ruotsin myydyin pienpanimo-olut.
Ruotsin Systembolaget otti Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan Kukko Helles -oluen vakiovalikoimaansa kesäkuun alusta alkaen. Kahdessa kuukaudessa olut on noussut Ruotsin myydyimmäksi pienpanimo-olueksi. Kukko on tätä nykyä sekä Suomen että Ruotsin myydyin pienpanimo-olut.
Vaikka yrityksessä osattiin aavistella Hellesin maistuvan suomalaisten tavoin myös ruotsalaisille, on menekki lahden toisella puolella ollut yllättävän suurta. Suosion uskotaan panimolla johtuvan varsin perinteisestä tekijästä – oluen hyvästä mausta.
– Tavoitteenamme on ehdottomasti tehdä Kukosta Ruotsin myydyin suomalainen olut. Tämän suhteen ollaan jo aika pitkällä, joten voi hyvin olla, että tämän osalta meillä on pian lisää iloisia uutisia, summaa Wirvoitusjuomatehtaan toimitusjohtaja Rami Aarikka.

Lue lisää 10.8.2018 lehdestä