Tänään monitoimihallilla tarjolla mieletön joulushow

0
Sibelius-lukion mieletöntä joulushowta ei voi kuvailla, se täytyy kokea. Kuva: Hanna Hyttinen

Monitoimihalli ladataan täyteen jouluenergiaa tänä iltana kello 17.30, kun Sibelius-lukion nuorten monitaiteellinen joulushow räjäyttää tunnelman kattoon.

On merkillistä, miten suomalaisia kauneimpia joululauluja, englanninkielisiä jouluhittejä, beatboxausta, heviä ja herkkiä sooloesityksiä omaperäisesti yhdistelemällä voi saada niin yhtenäisen esityksen, että se kietoo kuulijansa hetkeksi omaan maailmaansa. Siinä tosin edesauttaa myös ammattimainen valojen ja äänentoiston toteutus. Samassa joulukonsertissa voi herkistyä ja nauraa ääneen. Esitykseen osallistumisessa on tosin se vaara, että alkaa tanssia mukana.

Laitilalaisille tarjoutui harvinainen tilaisuus saada esitys kotikaupunkiinsa, kun kiertueen yksi esiintymispaikka peruuntui. Aamupäivällä showsta pääsivät nauttimaan koululaiset ja päiväkoti-ikäiset. Illan esitys on kaikille kaupunkilaisille avoin ja maksuton.

Perjantain lehdestä selviää, millaisten sattumusten kautta joulushow löysi tiensä Laitilaan.

 

Lue lisää 14.12.2018 lehdestä