Karvakaverit riemastuttavat ja ihastuttavat

0
Soile Stenroos (vas.) ja Aila Suolahti ihastuivat vierailulle tulleeseen Mei Ling-kissaan. Mei Ling on vapaaehtoinen Karvakaveri, joka vierailee muun muassa hoivakodeissa, päiväkodeissa ja tapahtumissa. Kuva: Hanna Hyttinen

Kynsien rapsetta kuuluu Attendo Hoivalinnan ovelta. Katseet kääntyvät sinne, mistä odotetut vieraat tulevat. Sisään astelee suuri landseer-rotuinen Indi ja tiibetinspanieli Viski. Pian omasta kuljetuskopastaan vapautetaan myös kaunis harmaa Mei Ling-kissa, joka nopeasti löytää tiensä kahden sohvalla istuvan rouvan väliin.
– Minulla oli itsellä joskus kaksi kissaa, Sulo ja Söpö, Soile Stenroos kertoo silitellessään Mei Lingiä.
Hänen vieressään istuvalla Aili Suolahdella on myös ollut kissoja, mutta hän ei enää muista niiden nimiä. Molemmat ihastuvat rauhalliseen harmaaseen kissaan, joka selvästi nauttii työstään Karvakaverina.
– Minulla ja tyttärelläni Eeva-Marialla on yhteensä neljä Karvakaveriksi testattua koiraa, kaksi koiraa harjoittelussa sekä Mei Ling, joka on jo testattu, laitilalainen Anu Raitio kertoo.

Edit: Aili Suolahden nimi on oikaistu. Toimitus pahoittelee virhettä.

 

Lue lisää 25.1.2019 lehdestä