Marjo Uusi-Kinnala jatkaa kirkkovaltuuston puheenjohtajana

0
Laitilan uusi kirkkovaltuusto kokoontui ensimmäistä kertaa viime viikolla. Kokouspaikkana oli seurakunnan leirikeskus Lehtoniemi.

Laitilan seurakunnan uusi kirkkovaltuusto aloitti kautensa viime viikon torstaina. Kokousaiheina olivat muun muassa valtuuston puheenjohtajan, kirkkoneuvoston varapuheenjohtajan sekä neuvoston jäsenistön valinta.

Laitilan uusi kirkkovaltuusto kokoontui ensimmäistä kertaa viime viikolla. Kokouspaikkana oli seurakunnan leirikeskus Lehtoniemi.

Kirkkovaltuuston puheenjohtajaksi vuosille 2019–2020 valittiin kirkkovaltuustoa viime kaudellakin luotsannut Marjo Uusi-Kinnala. Varapuheenjohtajaksi valittiin Oskari Pilppula.
Kirkkoneuvoston varapuheenjohtajaksikin valittiin luottamuspaikalla jo viime kaudella istunut Jussi Perkkola. Perkkolan henkilökohtaiseksi varajäseneksi valittiin Kyösti Kuronen. Kirkkoneuvoston puheenjohtajuus on varattu seurakunnan kirkkoherralle, ja Laitilassa pesti on siis kirkkoherra Petri Laitisen harteilla.

Kirkkoneuvostoon toimikaudelle 2019–2020 kirkkovaltuusto valitsi jäseniksi Jussi Kaurasen, Ulla-Maija Koivusalon, Seppo Lehtolan, Marjut Marttilan, Lahja Pavelan, Marko Pullisen, Hannu Sarajuuren sekä Riina Vainion.

Aiheesta lisää Laitilan Sanomissa 22.1.2019