Rekan, kahden henkilöauton ja pakettiauton kolari liukkaalla tiellä

0
Arkistokuva: Ari-Matti Ruuska.

Keskiviikkona iltapäivällä kahden jälkeen sattui rekan, kahden henkilöauton ja pakettiauton välinen kolari Kalannintiellä Uudessakaupungissa.
Henkilöautoa kuljettanut uusikaupunkilainen nainen ajoi Laitilan suuntaan tarkoituksenaan kääntyä vasemmalle Isomäenpolulle. Hän laittoi vilkun päälle sekä hiljensi vauhtiaan. Nainen ehti osittain kääntyä, kun hänen takaansa tullut turkulaismiehen kuljettama rekka törmäsi hänen autonsa perään. Naisen kuljettama auto alkoi heittelehtiä.
Vastakkaisesta suunnasta henkilöautoa kuljettanut uusikaupunkilaismies ehti väistää heittelehtivää henkilöautoa, mutta ajautui vastakkaisen kaistan yli ojaan. Uusikaupunkilaismiehen takana pakettiautoa kuljettanut uusikaupunkilaismies yritti väistää heittelehtivää henkilöautoa ajosuunnassaan oikealle, mutta henkilöauto törmäsi pakettiauton vasempaan takakulmaan.
Pakettiautoa kuljettanut mies loukkasi hieman itseään. Hänet kuljetettiin sairaalaan tutkimuksiin. Rekan kuljettaja kertoi havainneensa kääntyvän auton, mutta tien liukkaudesta johtuen hän ei saanut yhdistelmää pysähtymään ajoissa vaan törmäsi henkilöauton takaosaan. Autoihin tuli vaurioita.