Terveyskeskuksen iltapäivystys loppuu

0
Arkistokuva

Laitilan terveyskeskuksessa käynnistettiin viime vuonna iltavastaanoton kokeilu, jonka puitteissa lääkärille ja hoitajalle pääsi maanantaisin aina kello 18 saakka. Virka-ajan ulkopuolella tarjottavien vastaanottoaikojen tarkoituksena oli palvella erityisesti niitä asiakkaita, joiden on vaikea tulla vastaanotolle virka-aikana.
Nyt terveyskeskuksen maanantai-iltojen vastaanotosta on kuitenkin päätetty luopua, koska kysyntää palvelulle ei ole ollut.
Sosiaali- ja terveysvaliokunta sai selvityksen, jonka mukaan esimerkiksi työssä käyvät asiakkaat eivät ole ilta-aikoja juurikaan hyödyntäneet. Niinpä valiokunta päätti, että terveyskeskuksen laajennettu aukioloaika lopetetaan tammikuun jälkeen. Helmikuusta lähtien terveyskeskus siis palvelee arkisin kello 8–16.