Vuoden Kukko vuosimallia 2011 on ehdolla Vuoden turkulaiseksi

0
Laitilalaislähtöinen Susanna Tapani voitti Pyeongchangin olympialaisissa pronssia jääkiekosta viime keväänä.Laitilassa hänelle järjestettiin voitonjuhlat. Kuva: Hanna Hyttinen

Vuonna 2011 Vuoden Kukoksi valittu Susanna Tapani on ehdolla Vuoden 2018 turkulaiseksi.  Vuoden turkulainen -esittelyssä kerrotaan Susanna Tapanin pelanneen viisissä MM-kisoissa sekä kaksissa olympialaisissa.

– Jääkiekkoilija Susanna Tapani haluaa nostaa TPS:n Suomen parhaaksi jääkiekkojoukkueeksi. Tapani on myös ringeten hallitseva maailmanmestari, esittelyssä todetaan.

Laitilasta kotoisin oleva Susanna Tapani muutti Turkuun lukioikäisenä, mutta hänellä on edelleen tiiviit suhteet Laitilaan.

Muita ehdokkaita ovat laulajakaksoset Eino ja Aapeli, arkkitehti Janne Helin, muotisuunnittelija Kisu Korsi, mallimamma Marjo Sjöroos, Åbo Akademien rehtori Mikko Hupa, näyttelijä Miska Kaukonen, vähävaraisia auttava Operaatio Ruokakassi, joukkoliikennejohtaja Sirpa Korte ja Turun Suurtorin keskiaika ry:n tuottaja-toiminnanjohtaja Suvi Kotilainen.

Äänestysaikaa on vielä tänään perjantaina. Äänestää voi esimerkiksi Radio City Turun sivuilla. Äänestyksen järjestävät yhteistyössä kaupunkilehti Turkulainen, Radio City Turku, Yle Turku ja Turun kaupunki. Voittaja julkaistaan tammikuun viimeisenä päivänä.