Poliisi tutkii Uudenkaupungin tulipaloa varomattomana käsittelynä ja kahtena kuolemantuottamuksena

0
Poliisi tutkii Uudenkaupungin Ylisenkadun tulipaloa muun muassa kuolemantuottamuksena. Kuva Keijo Väänänen
Uudenkaupungin poliisi sai tiistaina iltapäivällä yhden jälkeen hälytyksen Ylisellekadulle, jossa ilmoituksen mukaan paloi kaksikerroksinen rivitalo. Poliisin mennessä paikalle Ylisenkadun puolella olevasta alakerran ikkunasta tuli runsaasti savua ja talosta kuului avunhuutoja.
TULIPALOSSA kuoli iäkäs pariskunta. Vainajien omaiset ovat tietoisia asiasta.
Lisäksi tulipalossa loukkaantui kaksi samassa rivitalossa asunutta henkilöä. Toisen loukkaantuneen vammat jäivät vähäisiksi ja hän on päässyt pois sairaalasta. Toisella loukkaantuneella ei ole tämän hetken tietojen mukaan hengenvaaraa, mutta hän on edelleen tehohoidossa sairaalassa. Lisäksi kaksi palomiestä loukkaantui pelastustöiden yhteydessä.
POLIISI tutkii tulipaloa varomattomana käsittelynä ja kahtena kuolemantuottamuksena. Poliisi epäilee palon alkaneen alakerran asunnossa sijaitsevasta saunasta. Tutkinnan ollessa alkuvaiheessa poliisi ei ota kantaa mahdolliseen syttymissyyhyn.
Poliisi tiedottaa asiasta lisää esitutkinnan valmistuttua.