Valmet Automotivella ennätysmäärä kesätyöpaikkoja

0
Uudenkaupungin autotehtaalla lomautetaan henkilökuntaa marraskuusta tammikuun alkuun. Arkistokuva

Valmet Automotive tarjoaa tänä vuonna ennätysmäärän kesätyöpaikkoja Uudenkaupungin autotehtaalla. Kaikkiaan kesätyöpaikkoja on peruskoulu-, lukio-, ammattikoulu- ja korkeakouluopiskelijoille tarjolla noin sata. Kesätyöpaikkoja on lähes kaikilla autotehtaan osastoilla ja lukuisissa eri tehtävissä.

VALMET AUTOMOTIVEN Uudenkaupungin autotehdas on kasvanut nopeasti henkilömäärällä mitattuna Suomen suurimmaksi teollisuuslaitokseksi. Tuotannon korkeasta automaatioasteesta huolimatta tehtaalla työskentelee noin 4 500 henkilöä.

Korkeakouluopiskelijoille on avoinna kymmeniä tehtäviä tuotannossa, suunnittelupalveluissa, SCM-toiminnoissa sekä HR-, myynti- ja talousosastoilla. Kesätyöjaksot ovat 1–4 kuukauden mittaisia ja ajoittuvat välille 1.5.–30.8.2019. Lisäksi Valmet Automotive tarjoaa kymmeniä Tutustu työelämään ja tienaa (TET)-harjoittelupaikkoja 15–17-vuotiaille koululaisille.

– KESÄTYÖNTEKIJÖIDEN ENNÄTYSSUURI määrä kertoo autotehtaan kasvusta. Toisaalta näemme nuorten kesätyöt myös osana yhteiskuntavastuutamme. Haluamme löytää tulevaisuuden osaajia, antaa nuorille positiivisia kokemuksia ja esitellä Valmet Automotiven tarjoamia mahdollisuuksia, kertoo Valmet Automotiven henkilöstöjohtaja Tomi Salo.

Korkeakouluopiskelijoiden kesätyöhaku on jo avattu ja jatkuu 28.2.2019 asti. Hakulinkki löytyy kotisivujemme työpaikat-osiosta. Nuoremmille koululaisille tarkoitetut TET-harjoittelujaksot kestävät kaksi viikkoa ja niiden ajankohta on kesä–heinäkuu. TET-harjoittelupaikkojen haku avataan 1.3.2019.