Viikonloppuna tavanomaista enemmän huumausainerikoksia Lounais-Suomessa

0
Arkistokuva
Poliisi tavoitti viikonlopun öinä tavanomaista enemmän niin sanottuja huumeratteja Lounais-Suomessa. Heidän hallustaan takavarikoitiin kannabista ja amfetamiinia. Huumausainerikoksiin syyllistyneitä poliisi otti kiinni muun muassa Porissa, Turussa, Salossa, Eurassa ja Laviassa sekä Ulvilassa.
Eurassa ja Porin Laviassa Satakunnan poliisi paljasti Savu-projektinsa puitteissa kaksi kannabiksen kasvattamoa. Tapausten yhteydessä poliisi otti kiinni useita henkilöitä epäiltynä huumeiden käytöstä, välityksestä ja valmistamisesta eli kasvattamisesta. Poliisi oli etsintäkuuluttanut osan kiinniotetuista jo aiemmin vastaavista teoista ja epäilyistä muihin rikoksiin.
Poliisi jatkaa tutkintaa kiinniotettujen ja muiden asiaan mahdollisesti liittyvien osalta viikonloppuna ja alkuviikosta.