Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut sekä TYKS Vakka-Suomen sairaala kokoavat yhteisen asiakasfoorumin – Jäseniä haetaan

0

Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut sekä TYKS Vakka-Suomen sairaala kokoavat yhteisen asiakasfoorumin vuodelle 2019. Haku foorumin jäseneksi alkaa 4.3.2019. Hakuaikaa on 17.3.2019 asti.
Asiakasfoorumin jäseneksi voi hakea Webropol-kyselyn avulla osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/S/8F4693752E14FCAE tai paperisella lomakkeella, joita on saatavana TYKS Vakka-Suomen sairaalan potilaspalvelupisteestä ja Aktivointikeskus Puustista (Liljalaaksonkatu 10). Linkki kyselyyn avautuu myös Uudenkaupungin kaupungin nettisivuille.

Foorumin avulla pyrimme vahvistamaan asiakkaittemme osallisuutta toiminnan kehittämisessä. Foorumi toimii ensimmäisessä vaiheessa vuoden 2019 loppuun ja tämän jälkeen sen toimintaa arvioidaan ja tehdään suunnitelma jatkosta. Asiakasfoorumikokoontumisia on vuoden aikana 4–5.

ASIAKASFOORUMI on mukana palveluiden ja toimitilojen kehittämisessä. Tavoitteena on yhdessä asiakkaiden kanssa keskustella, kerätä palautetta ja yhdessä pohtia niin sosiaali- ja terveyskeskuksen kuin Vakka-Suomen sairaalankin palveluja.

Kevään toiminnassa pääsee mukaan muun muassa niin sanotulle prosessikävelylle, jossa arvioidaan TYKS Vakka-Suomen sairaalan opasteita ja niiden toimivuutta. Lisäksi toimintavuoden aikana käsitellään esimerkiksi sosiaali- ja terveyskeskuksen brändiä.
Asiakasfoorumin jäsenet pääsevät mukaan mielenkiintoiseen uuteen kokeiluun, jossa yhdistyy peruspalvelut ja erikoissairaanhoito.

Jäsenille avautuu mahdollisuus tuoda esille palveluiden käyttäjien mielipide ja käyttää omaa asiantuntijuuttaan palveluiden kehittämisessä. Asiakasfoorumin käynnistämisestä ja alkuvaiheen työskentelystä vastaavat TYKS Vakka-Suomen sairaalan koordinoiva ylihoitaja Riikka Maijala, Uudenkaupungin yhteistoiminta-alueen koordinoiva osastonhoitaja Jaana Rantala ja sosiaalikeskuksen aikuissosiaalityön tiimivastaava Teija Ahokas.