Scouter–kevytajoneuvo julkistettiin keskiviikkona Helsingissä.

Valmet Automotive on Rideascoutin tuotekehityskumppani nelipyöräisen sähköpolkuauton teknisessä suunnittelussa. Yritykset aloittivat yhteistyön Scouter–malliin liittyen vuonna 2017.
Valmet Automotive painottaa strategiassaan tulevaisuuden sähköisen liikenteen ratkaisuja. Rideascoutin sähkökäyttöinen kevytajoneuvo Scouter on esimerkki innovatiivisesta, uudenlaisesta ratkaisusta liikkumisen tarpeisiin.

VALMET AUTOMOTIVE on suunnitellut ajoneuvon koko teknisen rakenteen sähköisestä voimansiirrosta alusta- ja korirakenteisiin. Lisäksi Valmet Automotive vastaa Scouter-kevytajoneuvon tuotetestauksesta ja viranomaisvaatimusten täyttymisestä. Ajoneuvon suunnittelutyön on tehnyt Valmet Automotiven tuotekehitys Uudessakaupungissa ja Turussa.
– Scouter on kevytajoneuvona aivan uudenlainen tuote Valmet Automotiven suunnittelupalvelulle. Scouterin suunnitteluprojektissa olemme kuitenkin voineet hyödyntää monipuolista autoalan osaamistamme varsinkin voimalinjaan ja koriin liittyen, kertoo Valmet Automotiven tuotekehitysjohtaja Jari Mattila.