Puhallinmusiikin päivää vietetään musavideota kuvaten – Konsertteja tarjolla Sound of musicista Les Misérablesiin, Euroviisuhuumaan ja avoimeen lavaan

0
Musiikkiopiston viihdekuoro tarjoaa maanantaina euroviisuhuumaa.

Tänään perjantaina vietetään valtakunnallista Puhallinmusiikin päivää. Teemapäivän järjestää Suomen Puhallinorkesteriliitto, joka on kannustanut jäsenorkestereitaan jo usean vuoden ajan tempaisemaan näkyvästi omalla paikkakunnallaan. Puhallinmusiikkia on tarkoitus tuoda esille ja viedä yllättäviinkin paikkoihin. Parhaalle tempaukselle on luvassa huumoripitoinen palkinto.
Tänä vuonna Vakka-Suomen musiikkiopiston vaskipuhaltajat tempaisevat Laitilan Hankkijalla (Santilantie 2) perjantaina 10.5. kello 15.-17. kuvaamalla musiikkivideon liikkeen tiloissa. Kuvaustapahtumaa ja siihen liittyvää musisointia voi tulla seuraamaan ostosten lomassa. Musiikkivideo julkaistaan Vakka-Suomen musiikkiopiston YouTube -kanavalla. Vaskisoittajat osallistuvat kilpailuun nyt toista kertaa.

Sound of musicista Les Misérablesiin laulajien illassa

Vakka-Suomen musiikkiopisto järjestää Laulajien illan perjantaina 10. toukokuuta kello 18 Laitilan Kustaa Hiekan lukutuvalla (Keskuskatu 8A). Konsertissa kuullaan monta tuttua elokuva- ja musikaalisävelmää, kuten Sound of Musicista tutun Kun vuorille käyn ja Les Misérables’ta tutun I dreamed a dream.
Myös kauniita suomalaisia kappaleita kuullaan, kuten Oskar Merikannon Itkevä huilu ja Petri Laaksosen Täällä Pohjantähden alla. Konsertti on pääsymaksuton ja avoin kaikille.

Euroviisuhuumaan musiikkiopiston viihdekuoron kanssa

Euroviisuhuuma on Daruden myötä tarttunut Hinnerjoelta Laitilaan ja musiikkiopiston viihdekuoroon!
Viihdekuoro fiilistelee euroviisuja eri vuosikymmeniltä Laila Kinnusesta Vicky Rostiin. Sata salamaa lyö ja Tipi-tii tanssittaa, kun hitit vievät kuoron mukanaan Jussi Kaurasen johdolla.
Viisupolkua kuoron kanssa kulkee bassossa Juha Ellmén ja rummuissa Lauri Toivola. Euroviisuhuumaa nostatetaan Laitilan kaupungintalon valtuustosalissa maanantaina 13. toukokuuta kello 18.30.

Musiikkikoulu Kaarton Valoisia aikoja – konsertissa avoin lava

Musiikkikoulu Kaarto järjestää maanantaina 13. toukokuuta kaksi konserttia. Noin tunnin kestävä lasten ja nuorten  konsertti alkaa kello 18.30. Lasten ja nuorten konsertissa oppilaat soittavat ryhmissä kevään combokappaleita, esim. Mansikkamäki, My little Pony ja Great Balls of Fire.

Parituntinen aikuisten konsertti alkaa kello 20. Aikuisten konsertissa lava on vapaa! Oppilaat soittavat itselleen sopivana aikana omavalintaisia kappaleita. Varmasti kuulemme Opettajaryhmän ja The EBB:n soittoa.
Konsertit ovat ilmaisia.