Pyhärannan valtuuston puheenjohtajisto valitaan uudelleen

0
Pyhärannan valtuusto valitsi puheenjohtajiston 3.6. pidetyssä kokouksessa. Kuva: Hanna Hyttinen

Pyhärannan kunnanhallitus päätti yksimielisesti valtuuston kokouksen laillisuusvalvonnan yhteydessä, että valtuuston puheenjohtajiston vaali suoritetaan uudelleen. Kunnanhallituksen kokouksessa Jyrki Nurmi Yhteinen Pyhäranta -ryhmästä esitti, että pykälä käsitellään uudelleen kunnanvaltuustossa, koska Kuntaliitolta asiasta saatu lausunto puoltaa sitä. Helka Huttela (kesk) kannatti Nurmen esitystä.
Kunnanjohtaja Harri Hiitiön mukaan puheenjohtajisto valitaan uudelleen seuraavassa valtuuston kokouksessa, joka on elokuun lopussa. Siihen saakka puheenjohtajina toimivat edellisen kaksivuotiskauden puheenjohtajat eli Mervi Puonti (kok) sekä 1. varapuheenjohtaja Jukka Heinonen (sd) ja 2. varapuheenjohtaja Jukka-Pekka Joensuu (kok). Puonti toimii elokuisen kokouksessa koollekutsujana ja puheenjohtajana.