Tarinointia ikääntyneille Laitilan kirjastossa tiistaisin

0
Tarinointi-tapaamisissa pääsee juttelemaan toisten kanssa lämpimien kuppien äärellä. Kuva: Marttiina Sairanen

Löytävä vanhustyö hankkeen myötä Laitilassa on käynnistänyt viikottain kokoontuva keskusteluryhmä, Tarina, jonka toiminta on suunnattu ikääntyneille. Ryhmä kokoontuu Laitilan kirjaston monikkotilassa tiistaisin kello 13–15.
– Tarinaan voit tulla sellaisena kuin olet. Voit kertoa tarinasi tai kuunnella toisten tarinoita, keskustella, kohdata toisia ja kokea, mitä vertaistuki tarkoittaa sinun arjessasi. Tarinasta saat seuraa, tukea sekä ohjausta erilaisiin elämäntilanteisiin. Tarinassa autamme, neuvomme ja välitämme. Olet lämpimästi tervetullut mukaan juttelemaan ja tapaamaan toisia, Löytävästä vanhustyöstä toivotetaan.

Tapaamisessa tarjolla on kahvia, teetä ja hyvää seuraa leppoisassa ilmapiirissä. Lisätietoja Päivi Maisilalta puhelimitse 044 7374 271 tai Orvokki Kolehmaiselta 044 7328 632