Moottoripyöräilijä törmäsi auton keulaan

0
Arkistokuva

Henkilöauto ja moottoripyöräilijä kolaroivat Laitilassa Uudenkaupungintien ja Kodjalantien risteyksessä tiistai-illalla puoli yhdentoista aikaan.
Moottoripyörää kuljettanut ulkomaalainen mies ajoi Uudenkaupungintietä Kasitien suuntaan. Moottoripyörän edessä ajaneet kaksi autoa ryhmittyivät ja pysähtyivät kääntyäkseen vasemmalle Eerik Sorolaisen tielle.
Moottoripyörä aikoi ohittaa kääntyvät autot oikealta. Vastakkaisesta suunnasta tullut laitilalaisnaisen kuljettama auto kääntyi Kodjalantien suuntaan suoraan moottoripyörän eteen siten, että moottoripyörä törmäsi auton keulaan ja moottoripyöräiljä kaatui.
Autoa kuljettanut nainen kertoi, ettei hän havainnut moottoripyörää Eerik Sorolaisen tielle kääntyvien autojen takaa. Sairaankuljetus tarkasti moottoripyöräilijän vammat. Ajoneuvoihin tuli vaurioita.