Mopo ja henkilöauto kolaroivat Laitilassa

0
Arkistokuva

Mopo ja henkilöauto kolaroivat Laitilassa Eurantiellä varttia yli kaksi tiistaina. Mopoa kuljettanut laitilainen nuori mies ajoi mopolle sallittua kevyen liikenteen väylää pitkin Uudenkaupungin suunnasta Laitilan suuntaan. Mopoilija ajoi Kasitien alittavasta alikulkutunnelista ja lähestyi ylämäkeen Shellin risteystä, kun Eurantieltä Kasitien suunnasta tullut kaarinalaisen miehen kuljettama auto kääntyi oikealle huoltoaseman liittymään ja mopon eteen.

Mopo törmäsi henkilöauton oikeaan takakulmaan. Mopoilija loukkasi, ja hänet vietiin sairaalaan jatkotutkimuksiin.

Autoilija kertoi katsoneensa ennen kääntymistä, ettei kevyen liikenteen väylää pitkin ole ketään tulossa, ja ajoi liittymään. Mopossa oli väärä rekisterikilpi, koska virittelyn takia poliisi oli ottanut moposta kilvet pois aiemmin, eikä sitä oltu uudelleen katsastettu mopoksi.

Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena, ajoneuvorikkomuksina sekä kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.