Vakka-Suomen kansalaisopiston syyskausi lähtökuopissaan

0
Arkistokuva: Aleksi Mäkelä.

Vakka-Suomen kansalaisopiston lukuvuoden 2019–2020 opetustoiminta käynnistyy pääpainotteisesti syyskuun puolessavälissä. Tarjolla on opetusta mehiläishoidon peruskurssista äijäjoogaan aina unien tulkitsemisen saloihin. Lapsille suunnattu kurssitoiminta alkaa jo elo–syyskuun taitteessa. Ilmoittautuminen kansalaisopiston kursseille alkaa ensi viikon torstaina kello 17.

Vakka-Suomen kansalaisopiston koulutuspäällikkö Piia Allén muistuttaa, että ilmoittautumisen aukeamispäivänä järjestetään perinteinen puhelinilmoittautumispäivä.
– Puhelimitse voi ilmoittautua ainoastaan 15. päivä kello 17–19 välisenä aikana. Kannustamme ihmisiä ilmoittautumaan netin kautta, josta suurin osa ilmoittautumisista tuleekin. Ilmoittautua voi myös toimistoissamme niiden aukioloaikoina päivisin, Allén luettelee.

Vakka-Suomen kansalaisopisto pitää edelleen paikkansa Varsinais-Suomen kolmanneksi suurimpana kansalaisopistona. Edellä opetuksen tuntimäärissä ovat ainoastaan Turun työväenopisto ja Salon kansalaisopisto.
– Turussa opetustunteja on hieman yli 20 000 ja Salossa vähän sen alle. Olemme siis tiukasti kolmantena, koska tänä vuonna meillä on yli 17 000 tuntia, kansalaisopiston rehtori Tomi Kangas täsmentää.

Lisää aiheesta perjantain lehdessä.