Ajokortteja hyllylle urakalla kuivumaan – Vakka-Suomen poliisilla oli sunnuntaina kiirettä

0
Arkistokuva

VARHAIN SUNNUNTAIAAMULLA viiden jälkeen poliisipartio sai ilmoituksen, että henkilöauto oli törmännyt puuhun yrittäessään lähteä liikkeelle Uudestakaupungista Jalavatien parkkipaikalta. Partio tapasi paikalta käynnissä olevan henkilöauton, jonka etukulma oli rutussa.
Kuljettajan paikalla istunut uusikaupunkilaisnainen puhalsi 2.46 promillea. Poliisi toimitti naisen verikokeisiin ja määräsi hänet väliaikaiseen ajokieltoon.
Poliisi otti naisen ajokortin haltuunsa. Naista syytetään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikennerikkomuksesta.
Sunnuntaiaamulla ennen kymmentä henkilöautoa kuljettanut turkulaisnainen puhalsi 0.31 mg/l Hiuntiellä Uudessakaupungissa. Nainen vietiin poliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli 0.25 mg/l. Poliisi määräsi naisen väliaikaiseen ajokieltoon ja otti hänen ajokorttinsa haltuunsa.

VÄHÄN MYÖHEMMIN ennen yhtätoista henkilöautoa kuljettanut vehmaalainen mies puhalsi 1.01 promillea Vinkkiläntiellä Vehmaalla. Poliis vei miehen poliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli 0.50 mg/l. Poliisi määräsi miehen väliaikaiseen ajokieltoon ja otti hänen ajokorttinsa haltuunsa. Poliisi syyttää miestä rattijuopumuksesta.

YHDENTOISTA JÄLKEEN henkilöautoa kuljettanut uusikaupunkilaismies puhalsi 0.26 mg/l Blasieholmankadulla Uudessakaupungissa. Poliisi vei miehen tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli 0.26 mg/l. Poliisi määräsi miehen väliaikaiseen ajokieltoon ja otti hänen ajokorttinsa haltuunsa.

VIELÄ SUNNUNTAINA iltapäivällä puoli kuuden aikaan turkulaismies jäi kiinni huumeista Puotilantiellä Uudessakaupungissa. Mies puhalsi nolla promillea, mutta huumausaineen pikatesti oli positiivinen amfetamiinin osalta. Miehellä ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Poliisi löysi autosta vähäisen määrän huumausainette. Turkulaismiestä syytetään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.