Kodisjoella kolmen nuoren kuolonkolari

0
Arkistokuva

Kolme nuorta miestä menehtyi keskiviikon ja torstain välisenä yönä ulosajossa Kodisjoentiellä lähellä entistä kunnan rajaa. Kaikki autossa olleet olivat täysi-ikäisiä nuoria miehiä. Poliisi oli omaisiin yhteydessä torstaiaamulla ja tarjosi heille kriisiapua.

Poliisi sai hätäkeskukselta tiedon onnettomuudesta puoli kahdentoista aikaan yöllä. Poliisit saivat tietoonsa, että autossa oli kolme henkilöä ja auto palaa.

Poliisipartio oli paikalla kuusi minuuttia tehtävän saamisesta, jolloin ulosajanut henkilöauto oli täyden palamisen vaiheessa, eikä auton lähelle pystynyt menemään kuumuuden ja liekkien takia.

Paikalla oli myös sivullisia henkilöitä, jotka eivät olleet nähneet ulosajoa. Sivulliset tiesivät, että autossa oli kolme henkilöä, eivätkä he pystyneet poistumaan autosta. Yksi sivullisista oli yrittänyt pelastaa autossa olijoita siinä kuitenkaan onnistumatta.

Pelastuslaitos saapui paikalle sammuttamaan autoa nopeasti poliisin jälkeen. Uhrien pelastamiseksi ei kuitenkaan ollut mitään tehtävissä.

Poliisin tutkimusten mukaan auto ajoi Kodisjoentietä Rauman suunnasta ja suistui luisuun suoran tieosuuden jälkeen oikealle kaartuvassa mutkassa. Auto luisui piennarta pitkin pientareen reunalle, jossa se törmäsi betoniseen ojarumpuun ja puihin.

Auton vaurioista ja suistumisjäljestä poliisi päätteli, että ajoneuvo tuli mutkaan ylinopeudella. Tieosuudella on kahdeksankympin nopeusrajoitus. Auton syttymissyy ei ole poliisin tiedossa.

Poliisin käsityksen mukaan uhrit olivat keskenään tuttuja toisilleen.
Tapausta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksina. Poliisi tekee kaikkien uhrien osalta kuolemansyyntutkinnan.
Juttua täydennetty poliisin tarkemmilla tapahtumatiedoilla kello 13.30.