Vakka-Suomen Voima on julkaissut oman vikailmoitusovelluksen

0
Sovelluksen kautta voi tehdä ilmoituksen vaikka linjalle kaatuneesta puusta.

Vakka-Suomen Voima on asiakkaiden ja digitalisaation innoittamana julkaissut oman applikaation eli sovelluksen. ”Vikailmoitus” -sovellus on ladattavissa älypuhelimiin Google Play tai Applen App Store -kaupoista.

VSV:n vikailmoitusapp keskittyy vikailmoitusten tekemiseen ja häiriökartan helppoon saatavuuteen. Keskeisimmät yhteystiedot löytävät nopeasti sovelluksen etusivulta.
Sovelluksen kautta voi tehdä myös puunkaatoapupyynnön. Vikailmoitus-sovelluksella pystyy kuvaamaan kohteen ja täyttämään tarvittavat tiedot kohteesta. Klikkaamalla ”ok” ilmoitus lähtee suoraan käyttökeskuksen käsittelyyn.

– Appilla pystyy vaivattomasti antamaan tietoa vioista ja mahdollisuus osallistua laajankin keskeytyksen estämiseen havaitsemalla esimerkiksi puun kaatuminen keskijännitelinjalle. Sähkökatkon osuessa omalle kohdalle on nopeasti saatavilla myös häiriökartta, josta voi seurata tilannetta, kertoo käyttöpäällikkö Mikko Heinonen.

“Kiireellisissä tapauksissa tai turvallisuutta vaarantavissa tilanteissa sähköyhtö toivoo asiakkaiden ottavan yhteyttä soittamalla suoraan vikanumeroon. “

Vakka-Suomen Voimalla on pitkän tähtäimen häiriöttömän sähkönjakelun turvaamisen projekti käynnissä. Asiakasviestinnän kehittäminen on yksi osa laajaa toimitusvarmuusprojektia.