Kirjastokortilla pääsee Kirjastokino-suoratoistopalveluun katsomaan elokuvia

0
Kirjastokinoon kirjautuakseen tarvitsee kirjastokortin numeron ja PIN-koodin, jonka saa kirjastosta, jos sitä ei ole.

Kirjastokino on uusi elokuvien suoratoistopalvelu, jossa elokuvia pääsee katselemaan kirjastokortilla. Palveluun kelpaa niin Laitilan, Pyhärannan, Uudenkaupungin kuin Rauman kirjastokortti.

Kirjastokino on käytössä yli 50:ssä kunnassa ja neuvotteluja käydään parhaillaan useiden kiinnostuneiden kirjastojen kanssa. Täydellinen lista mukana olevista kirjastoista löytyy Kirjastokinon verkkosivuilta kirjastokino.fi.

Palvelu toimii kaikilla yleisimmillä laitteilla ja alustoilla eli tietokoneilla, tableteilla sekä matkapuhelimilla. Palveluun kirjaudutaan kirjastokortilla ja PIN-koodilla osoitteessa www.kirjastokino.fi.

Kirjastokinon valikoimassa on tällä hetkellä yli 500 elokuvaa ja tarjonta lisääntyy koko ajan. Käynnissä olevassa pilotointivaiheessa Kirjastokinoa ja sen tarjontaa suunnitellaan ja optimoidaan yhteistyössä kirjastojen kanssa.