Laitilassa jäi sunnuntaina kiinni kolme rattijuoppoa

0
Arkistokuva
Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä puoli yhden aikaan henkilöautoa kuljettanut ulkomaalainen mies puhalsi 2.15 promillea Keskuskadulla Laitilassa. Poliisi vei miehen verikokeelle, määräsi hänet väliaikaiseen ajokieltoon ja otti hänen ajokorttinsa haltuunsa. Miestä syytetään törkeästä rattijuopumuksesta.
SUNNUNTAIAAMUPÄIVÄLLÄ puoli yhdentoista aikaan henkilöautolla liikkeellä ollut laitilalaismies puhalsi Kaukolantiellä nolla promillea, mutta huumausaineen pikatesti oli positiivinen amfetamiinin osalta. Mies oli entuudestaan ajokiellossa.
Poliisi kuljetti miehen verikokeelle. Miestä syytetään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
KELLO yhdentoista jälkeen henkilöautoa kuljettanut laitilalaismies puhalsi törkeät rattijuopumuslukemat 1.51 promillea Ilomäentiellä Laitilassa. Poliisi kuljetti miehen poliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli 0.73 mg/l. Poliisi määräsi miehen väliaikaiseen ajokieltoon ja otti hänen ajokorttinsa haltuunsa.