Laitilan liikennevaloja korjataan – Ohjauskone vaihdetaan uuteen

0
Uusikaupunki-Eura-tietä ajavien ajoneuvojen on vaikea toisinaan päästä ylittämään Kasitietä, kun liikennevalot jämähtävät pitkäksi aikaa punaisille. Viimeksi valot olivat epätoiminnassa viime viikolla. Arkistokuva

Laitilassa valtatie Kahdeksan liikennevalojen ohjauskojeen vaihtotyöt käynnistyvät huomenna tiistaina ja jatkuvat keskiviikkoon saakka.

– Vaihtotöiden aikana liikennevalot ovat poissa toiminnasta ja tällöin liittymässä pätevät normaalit väistämissäännöt, ITM Finland Tieliikennekeskus tiedottaa.
Vanhentunut ja varaosasaatavuudeltaan elinkaarensa päässä oleva liikennevalojen ohjauskoje korvataan nykyaikaisella liikennevalojen ohjauskojeella, joka mahdollistaa joustavamman liikennevalojen ohjaamisen sekä liittämisen nykyaikaisiin liikennevalojärjestelmiin.

“Liikennevalojen saneerauksella parannetaan liittymän toimintavarmuutta kaikissa olosuhteissa.”

– Liikennevalojen saneerauksella parannetaan liittymän toimintavarmuutta kaikissa olosuhteissa.
Liikennevalot otetaan takaisin käyttöön keskiviikon aikana, jolloin liittymän valo-ohjaus kytketään jälleen toimintaan. Keskiviikon liikennevalojen käyttöönotto aiheuttaa ajoittaista hidastetta liikenteelle.