Valtuusto hyväksyi määrärahojen siirrot

0
Kaupungintalon julkisivusaneerauksen kokonaiskustannukset ovat vuonna 2019 noin 200 000 euroa (alv. 0 %). Kuva: Solina Saarikoski

Laitilan kaupunginvaltuusto hyväksyi maanantaina kaupunginhallituksen ehdottamat määrärahojen siirrot, jotka johtuvat odotettua suuremmista remonteista tai korjaustöiden siirtymisistä eteenpäin.

Soukaisten koulun ilmanvaihtoremontti osoittautui oletettua suuremmaksi, joten Soukaisten koulun remonttiin hyväksyttiin lisättäväksi 60 000 euron arvolisäveroton määräraha.

Kaupungintalon julkisivusaneeraukseen tuli lisätöitä rakenteiden huonon kunnon takia 50 000 euron edestä. Myös kaupungintalon ilmanvaihdon korjauksissa on havaittu uusittavia remonttitarpeita 100 000 euron edestä. Lisäksi Varppeen koulun salaojituksen ja sadevesiviemäreiden korjaukset vaativat noin 60 000 euron lisäkustannukset.

Tuunan päiväkodin rakentaminen oli investoitu kokonaan tälle vuodelle, mutta rakentaminen jatkuu ensi vuodelle. 5,4 miljoonan kokonaiskustannuksista vuonna 2019 kulutetaan noin 2,6 miljoonaa euroa.

Meijerin peruskorjaukseen varattua 25 000 euroa ei ole käytetty, koska kiinteistön tulevaisuudesta ei ole tehty päätöksiä. Samasta syystä myöskään Kaukolankodin varavoiman lisäykseen varattua 40 000 euroa ei ole kulunut.