Kukon Tikka hyvissä asemissa joulutauolle

0
Kukon Tikan kuudes kierros sujui mainiosti. Arkistokuva

Arto Kanerva        

Dartsin SM-liigaa heitettiin jälleen lauantaina 14.12., ja Kukon Tikka menestyi kohtuullisesti. Miesten mestaruussarjajoukkue oli kisamatkalla Oulussa häviten siellä erin 11–5. Naisten mestisjoukkue sai kotipeliin vieraaksi Bee DC:n Helsingistä ja voitti vieraansa eri 7–2.

Miesten kakkosdivisioonassa Kukon Tikan kakkosjoukkue kukisti kotonaan Salo Dartsin kahdella voitolla ja Kukon Tikka kolmosen tuloksena Eurassa oli yksi voitto ja yksi tappio.

– Mestaruussarja on sujunut tähän asti vähintäänkin kiitettävästi, toteaa Kukon Tikan Joni Laine .

Miesten mestisjoukkue on sarjassaan neljäntenä, naiset sarjassaan kolmantena ja miesten kakkosdivisioonan joukkueet ovat kumpikin lohkoissaan toisena. Tästä on hyvä jatkaa, kun liiga käynnistyy jälleen tammikuun 11. päivänä.

Tammikuun 18. päivä heittäjät suuntaavat Lappeenrantaan, jossa on vuorossa Suomen Cup, seurajoukkueiden SM-kisaksikin sanottu kilpailu. Viime vuodelta Kukon Tikan naisilla on mestaruus puolustettavana ja miehet puolestaan yrittävät kirkastaa viime vuoden hopeamitalin kultaiseen.